Vi gjorde slag i saken!

Vi gjorde slag i saken!

Det tog sin tid, men till slut så gjorde vi slag i sak – och mer än så! För två år sedan när vi höll på och renoverade talade vi om att vi också skulle låta glasa in altanen. Så blev det inte den gången, vi sköt upp det hela på framtiden. Det blir ju lätt så. Sedan har tanken på att glasa in altanen eller skaffa ett helt separat uterum funnits där och gnagt någonstans i bakhuvudet på oss. N u har vi äntligen – äntligen! – gjort slag i saken och skaffat ett uterum! Det tog sin tid men nu står det där, färdigt sedan några veckor tillbaka. Vi trodde inte att det skulle gå att bygga så här sent på året, men där hade vi fel – när vi skulle beställa så trodde vi att byggandet inte skulle komma igång förrän framåt vårkanten.

Året runt!
När vi nu väntat och tvekat så länge så bestämde vi oss för att slå på stort när det äntligen var dags. Vi bestämde oss för ett riktigt, riktigt bra uterum, ett sådant som går att använda året runt, med välisolerade glas och uppvärmning för när det börjar bli riktigt kallt. Faktiskt så sitter vi där just nu, dricker kaffe, fikar och skriver det här lilla inlägget. Så nära naturen att det nästan känns som vi sitter utomhus utan att frysa fast det är mitt i vintern!

Snabbt och bra
Byggandet av uterummet gick också väldigt snabbt, snabbare än vi räknat med och störningarna var minimala. Visst, det var lite liv och så, men mindre än vi räknat med. Valet på tillverkare föll på Uterumsmästarna, uterumsmastarna.se, vilka vi ju redan för två år sedan funderade på att anlita, och det ångrar vi inte. Redan då så hade vi helt klart rätt idéer – skaffa uterum och låta Uterumsmästarna göra jobbet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *