Väskor för båten

Väskor för båten

Det finns en väska för varje tillfälle, datorväska, sportbag, resväska, trolleyväska, skoväska, ryggsäck och många fler. Speciellt när man åker ut med båten kan det vara bra att ha en solid kvalitetsväska som gärna också får vara vattenstötande. Ett bra sätt att stanna i kundens medvetande även över semestrarna är förstås att förse denne med den här typen av riktigt bra väskor! En väska är en mycket uppskattad present från ditt företag till både kunder och medarbetare. Det är dessutom en mycket bra reklambärare då väskan är något som används till och från exempelvis jobbet, skolan och resan.

Det gör att fler än den som har fått väskan ser ditt företags logotype i olika sammanhang. När man väljer väska eller annan presentreklam att ge bort till anställda eller kunder bör man fundera på vad det är man vill förmedla. Det finns som alltid olika varianter och kvalitéer på väskor. Ska det vara en billig sportbag då det ska vara till ett jippo och det är många som ska få den?

Eller ska det vara en datorväska som ska ges till några få och dom ska känna att dom fick en mycket exklusiv väska. Reser dina kunder mycket så du vill ge dom en trolley som dom lätt kan dra med sig när dom ska ut och åka. Eller reser kunden långa sträckor och skulle mer uppskatta en större resväska? När du väl har valt väska så är det dags att fundera på om den ska tryckas, broderas med en stor eller liten logotype. Det kan även vara väskor som är lämpade för att gravera logon på metallplattan som sitter på vissa väskor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.