TV-program nu för tiden

TV-program nu för tiden

Ett programledarpar som jag har väldigt svårt för är Filip och Fredrik. De är kanske roliga och intressanta i grunden, men jag ställer mig frågan varför allt ska gå så fort hela tiden? Deras program är som en snabbspolning av ett TV-program. Det verkar som att de försöker klämma in så mycket som möjligt på alldeles för kort tid.

De har massor av gäster med stor kunskap om olika ämnen, som man gärna skulle lyssna en stund på, men när de ska prata får de knappt en syl i vädret. Filip och Fredrik ställer frågor, men de lyssnar inte på svaren. Istället avbryter de och ställer nya frågor eller börja prata om något helt annat. Det är väldigt tråkigt tycker jag.

Å andra sidan är det ju ingen som tvingar mig att se på programmen, men ärligt talat går det inte så mycket bra på TV nu för tiden, och då blir det lätt att man fastnar i något bara för att det inte finns något annat att se. Jag önskar bara att de skulle sakta ner lite, och försöka få med saker av värde istället för att försöka få med allt på en gång och bara göra en soppa av alltihop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *