Tre bra leverantörer av garageportar

Tre bra leverantörer av garageportar

Valet av garageport är en viktig del av garaget. Den ska vara tålig och hålla väder och vind ute, samtidigt som den ska vara inbrottssäker men ändå lätt att öppna. Kvalitet är A och O, och när man har hittat en modell som man trivs med gäller det också att hitta en leverantör som säljer portar av bra kvalitet. Här följer tips på tre bra leverantörer av garageportar för den som planerar att bygga garage eller byta garageport.

Crawford
Crawford kommer ursprungligen från USA, och verksamheten i Sverige startade 1960 då man importerade garageportar. 1962 startades en egen produktion och importen från USA upphörde. Crawford-portar karaktäriseras av säkerhet, flexibilitet och design, men kanske framförallt av innovation då de i många avseenden är det företag som drivit på utvecklingen i branschen. De har ett stort urval av olika portar och färger. Besök deras hemsida på www.crawfordgarageportar.se.

Garageportexperten
Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar och har funnits sedan 1995. De har landets bredaste sortiment och man hittar alltid det senaste och bästa från Sveriges och världens ledande tillverkare. Man får också hjälp med allt från måttanpassning till montering och bortförsel av den gamla porten. Besök deras hemsida på www.garageportexperten.se.

Sandöporten
Sandöporten är en utmanare som är ny i matchen men som jag personligen tror mycket på. De har många olika typer av portar, och portarna håller hög kvalitet samtidigt som priset kan hållas lågt eftersom producenterna finns i Polen. Många av de saker som idag produceras i Polen är av betydligt bättre kvalitet än det vi kan se på den svenska marknaden. Dessutom tänker företaget på miljön när de tillverkar sina portar, och det känns som ett måste i dagens samhälle. Sandöporten är en del av Sandögruppen som importerar olika produkter till Sverige, förutom garageportar har de bland annat dörrar av hög kvalitet. Besök deras hemsida på www.sandoporten.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *