Så hittar ni rätt eventbyrå för företagsfesten

Så hittar ni rätt eventbyrå för företagsfesten

Att anordna företagsfester är inte så lätt som det kan verka. Visst, att hyra en lokal, och sedan ha god tillgång till mat och dryck räcker långt, men nuförtiden vill många göra något mer. I stället för att bara göra det till en företagsfest vill man göra det till ett företagsevent. Och sådana kan ju vara mer krångliga att anordna: att hyra in en halvkänd ståuppare känns väldigt passé och räcker inte långt. Då är det bättre att anlita en eventbyrå i Stockholm för att få till den där perfekta företagsfesten; en fest som gör att de anställda blir nöjda och glada.

Googla eventbyråernas namn!

För att sedan hitta rätt eventbyrå så är naturligtvis internet en tillgång. Se efter vad olika eventbyråer har att erbjuda, och vad som verkar spännande. Men det gäller också att försöka se bortom vad eventbyråerna skriver om sig själva. De tycker naturligtvis alla att de är bäst på det de gör, även om så kanske inte är fallet. En viss idé om hur bra de är kan du få genom att läsa närmare om de event som de erbjuder. En annan viktig ledtråd är hur länge de varit aktiva; erfarenhet är ju definitivt en fördel. Men inte heller det berättar ju hela historien. Läs på lite om företaget, och se efter om de verkar kompetenta.

Sist men inte minst så är ju djungeltrumman ett viktigt redskap. Men den fungerar ju, tyvärr, alltför ofta i negativ riktning. Det är större chans att du får höra om en eventbyrå om de gör ett dåligt jobb än om de gör ett bra. Men hör dig för bland bekanta och kollegor, om hur de upplevde samarbetet med den eller den eventbyrån. Var de nöjda med eventbyrån i fråga? Den bästa informationen kommer du ju inte att få från anonyma röster på nätet, utan från riktiga människor av kött och blod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *