Nu bär det av till sydligare breddgrader

Nu bär det av till sydligare breddgrader

Nu trodde ni kanske att jag skulle åka söderut på semester när ni läste min rubrik, men så är inte fallet. Söderut ska jag visserligen åka, men bara så långt som till vårt sydligaste landskap. Det är nämligen så att jag inte har tagit semester än utan jag jobbar fortfarande någon vecka till, och nu har företaget bokat en konferens i Skåne som jag ska vara med på. Det blir på ett ställe som heter Nötesjö som ligger fem minuter från Sturups flygplats. Det blir ju så korta avstånd när man flyger så man kan ta sig nästan var som helst i Sverige på bara någon timme. Det är roligt tycker jag, för då måste man ju inte ha konferens just där man bor. Nu ska vi visserligen träffa några skåningar också så att blev just Skåne var ganska givet den här gången.

Även om det nu inte är någon semester jag ska på så tycker jag ändå att det ska bli mysigt att få komma bort lite. Att se ett annat landskap är ju alltid roligt, även om man bara ska dit på konferens. Och jag tycker också att det oftast är väldigt roligt och givande att vara på konferens, så det är lite som en paus i det vardagliga arbetet ändå. En liten jobbsemester skulle man kunna säga. Det är ju inte bara själva jobbet som ingår i konferensen utan också god mat och kanske någon aktivitet ibland, så det brukar som sagt vara mysigt att få åka iväg på konferens.

Och snart börjar den riktiga semestern också, så jag har mycket att se fram emot nu. Kanske blir det till och med en resa ännu längre söderut på semestern, till något trevligt land. Jag har inga fasta planer än men man vet ju aldrig om man eventuellt får tag på någon sista minuten-biljett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *