Byta inredning eller renovera badrummet?

Byta inredning eller renovera badrummet?

Nu är vi äntligen klara med tapeterna i det sista sovrummet! Det är en så obeskrivligt skön känsla kan jag säga, barnens sovrum var vi snabba med att fixa men vårt sovrum har länge varit det dåliga samvetet.

Den enda nackdelen nu när man har renoverat upp hela huset är att badrummet, som var det enda som vi tyckte var okej när vi flyttade in, nu känns ganska gammalt och dassigt! Jag är nu lite inne på att renovera upp det med men min kära sambo, som kanske är lite mer ekonomiskt lagt, tycker att det borde räcka med att vi byter inredning. På så vis sparar vi in på kakel och en massa annat (snyggt) som kostar pengar.

Själv är jag av åsikten att om något ska göras så ska det göras ordentligt. Jag har försökt läsa på lite om badrumsrenovering vs inredning och vad jag kan se så är det ganska spretiga åsikter. På forumen är det också lite olika och de flesta verkar göra vad de kan utifrån budget. Jag vet ju att vår budget egentligen är spräckt sedan länge men då tänker jag samtidigt att då kan väl inte lite fler extra utgifter skada?

Riktigt klurigt det här, vad hade ni gjort? För att ge er en bild av vårt badrum idag så är det våtrumsmatta i hela, både golv och väggar (en ganska ful, gul sak), vita porslinssaker från IKEA och ett träfönster bredvid badkaret. Det håller på att ruttna så där är vi åtminstone överens om att vi måste sätta in ett nytt plastfönster men i övrigt går våra åsikter minst sagt isär. Så, som sagt: vad hade du gjort om du var i mina skor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *