Bikinis hos Bubbleroom

Bikinis hos Bubbleroom

Sedan starten som exklusiv nätbutik för lyxkläder har Bubbleroom expanderat till att ha ett brett sortiment, där även vi som inte är stormrika har råd att handla. Detta gäller även bikinis, där utbudet är mycket stort, och mer än ett dussintal märken finns representerade. Tack och lov är Bubblerooms nätbutik välorganiserad och logisk, med möjligheter att bara titta på bikinis i en viss färg, eller ett visst märke, och inom ett visst prisintervall. De flesta bikinis illustreras också med bra fotografier och riktiga modeller, som ger en god idé om hur bikinin ser ut i verkliga livet.

Bubblerooms ursprung som exklusiv nätbutik för en minoritet är som sagt ett minne blott, men de gamla kunderna kan fortfarande finna vad de söker. Bikinis för över tusenlappen från Rodebjer, Seventh Wonderland och Roxy är knappast sådant som de flesta tycker sig ha råd med (även om de önskar att det vore annorlunda). I andra ändan av skalan finns billiga, men praktiska och fina, bikinis för en billig penning från Bubbleroom H, Sunseeker, Esprit och andra. naturligtvis finns också allting däremellan; allt anpassat efter olika kunders tycke, smak och plånbok.

Att hitta en bikini på nätet kan vara både lätt och svårt. Även hos Bubbleroom där det stora utbudet och de utmärkta sorteringsfunktionerna gör att det är lätt att avgränsa sig. Samtidigt så är det ju frestande att titta på andra bikinis, när man ändå är där. Risken är då att man plötsligt kommer på att, nej, den där bikinin är nog finare i alla fall. Inspiration kan komma plötsligt och överraskande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *