Är du nöjd med ditt affärssystem?

Är du nöjd med ditt affärssystem?

yoddlaÄr du nöjd med det affärssystem som ditt företag använder? Om du inte är det så borde du kanske börja Yoddla. Vad snackar han om nu, undrar ni. Jo, det ska jag tala om för er. Det är nämligen så att företaget som jag jobbar på har hittat den heliga graalen, men då inte i form av bägaren ur vilken Jesus drack vinet vid den sista måltiden, utan i form av ett affärssystem som faktiskt har alla de funktioner som man kan önska sig av ett sådant. Det är varken för dyrt eller för krångligt, så vad är haken?

Fantastiskt nog så finns det ingen hake. Yoddla är helt enkelt ett system som är byggt av ett företag som kände att det fanns ett hål och bestämde sig för att fylla detta själva. De behövde helt enkelt ett affärssystem som var enkelt att använda och som kunde samla allt på ett och samma ställe, och det är precis det som särskiljer Yoddla från andra liknande tjänster som antingen har för få funktioner som gör att man måste använda flera olika system, eller som har för många funktioner där man använder hälften men ändå betalar för alla.

Yoddla är alltså både billigt och modernt. Det ger en bra överblick, man kan samla alla kunder och projekt på samma ställe och man kan följa varje affär från lead till faktura. Jag kan säga att jag är helt frälst – det är precis det här man har väntat på! Men egentligen så spelar det ju ingen roll hur mycket jag sitter och lovordar Yoddla, för alla företag är ju olika och det är ens egna erfarenheter som är det viktigaste. Som tur är så kan man testa gratis i 14 dagar och på sätt bilda sig en egen uppfattning, så om du inte är nöjd med ditt affärssystem så tycker jag definitivt att du ska prova det här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *